Originalni načini da mu kažete da ste trudni




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Čekati dijete od voljene osobe jedna je od najljepših i najželjenijih stvari za sve žene. Osjetiti prve simptome, koje potvrđuju obje crtice na testu za trudnoću, neopisiva je sreća.

Želite li svom muškarcu priopćiti vijest na zanimljiv način, nudimo vam ove originalne ideje.

Sa slagalicom i naljepnicom za auto

Naručite im da vam naprave slagalicu na kojoj će biti vaša omiljena fotografija i natpis: “Postat ćeš otac!” ili ovako nešto. Poklonite ga dragoj osobi i gledajte njegovu reakciju kada ga uspije naručiti.

Naljepnica na autu

Također, još jedan zanimljiv način da mu date do znanja da ste trudni je da nabavite naljepnicu “Beba u autu” i zalijepite je na stražnji prozor njegovog automobila. Sigurno će biti više nego iznenađen.

Kava s porukom


Ako vaš muškarac svaki dan počinje šalicom kave, šablonom i malo cimeta napišite mu da ste trudni. Sretnu vijest možete napisati i vodootpornim markerom na dnu šalice.

U kutiji


Stavite pozitivan test na trudnoću u lijepu kutiju i dajte mu je. Vrijedi vidjeti njegov sretan izraz lica kada ga otvori i sazna da će postati otac.

Fotografija


Fotografirajte pozitivan test i pošaljite mu na telefon ili e-mail.

Slatko iskušenje


Ako vaš dragi voli slatko, iznenadite ga slatkišem, tortom, muffinom, na kojem piše: “Trudna sam!”.

Privlačna karta

Recite mu dobru vijest karticom. Na prednjoj strani napišite “Ti si kriv”, a na drugoj strani “Čestitamo, jedan od tvojih plivača je pobijedio u utrci.” Nagrada će biti primljena za 9 mjeseci”. Naravno, možete smisliti i neki drugi šaljivi tekst kojim ćete mu reći da će postati otac.

Majica s natpisom


Dajte mu majicu s natpisom “Postat ću otac” i stavite mu je na jastuk. Druga je mogućnost da obučete dječju odjeću u njegovu i pričekate da vidite njegovu reakciju kada izvuče slatki dječji bodi umjesto svoje majice.

Kako ste supružniku rekli da ste trudni?

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki