Trendovi 2022.: Leptir frizura

Kratke frizure su apsolutni hit! Međutim, mnoge žene još uvijek nisu spremne dramatično se promijeniti i odrezati svoju dugu grivu. Srećom, novi trend koji se već etablirao kao “leptir” frizura izgleda još primamljivije.

Jednostavno rečeno, frizura vam daje najbolje od oba svijeta. Sunny Brook, slavni frizer i globalni ambasador Biolagea, koji je osmislio naziv frizure, kaže:

“Butterfly su dvije frizure u jednoj, koje vam daju priliku da se igrate s kratkom kosom, a da ne morate odrezati cijelu kosu. To je zabavna, gotovo optička iluzija koja mijenja stil i stvara osjećaj velike promjene.”

Da biste dobili takvu frizuru, treba započeti s rezanjem kratkih slojeva na vrhu i postupnim produžavanjem odozdo. Najkraći pramenovi trebaju biti 5-6 cm ispod brade, dok dulji pramenovi padaju tik iza ramena. Ovo namjerno strujanje stvara meko kretanje i teksturu. Onog trenutka kada donji dio svežete u niski rep ili punđu, imate vrlo samostalnu kratku frizuru (skoro kao faux bob) jer su gornji slojevi dovoljno duboki.

Frizura je brzo stekla popularnost jer je svestrana, malo se održava i ima super stil 70-ih. Osim toga, može se prilagoditi svim tipovima kose, teksturama, pa čak i oblicima lica. Naravno, ovaj “šišanje” najbolje odgovara kovrčavoj i lomljivoj kosi.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki