Za mnoge ljetne stanovnike jedan od najvažnijih zadataka je uzgoj visokokvalitetnih i ukusnih krastavaca.
Ako pravilno njegujete povrće, u okusu neće biti ni trunčice gorčine.
U pravilu, trebate posaditi usjev na plodnom tlu, ne zaboravite na dodavanje hranjivih tvari, pravodobno ga zalijevajte i pokrivajte po vrućem vremenu, prisjeća se Anastasia Kovrizhnykh, stručnjakinja u internetskoj publikaciji BelNovosti, agronom i krajolik. dizajner.
Postoji i posebna tajna koja će pomoći da krastavci budu još ukusniji i kvalitetniji.
Koju neobičnu tajnu vrijedi znati?
Iskusni ljetni stanovnici otprilike svakih 14 dana posipaju krevet s krastavcima posebnom mješavinom. Postupak se provodi u intervalu između dodavanja vlage.
Recept za prah je nevjerojatno jednostavan.
Da biste to učinili, morate kombinirati senf u prahu s drvenim pepelom u jednakim dijelovima. Uobičajeno je uzeti četiri velike žlice za svaki grm.
Ovo gnojivo vrlo brzo pokazuje svoju visoku učinkovitost.