Zašto biste trebali piti čaj od pasjeg trna: liječnici su naveli 3 razloga

Čaj od pasjeg trna s razlogom je sezonski napitak za jesen i zimu: zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu može pomoći u zaštiti od prehlade.

Međutim, čaj od krkavine ne samo da može značajno poboljšati ljudski imunitet: piće ima nekoliko jednako važnih korisnih svojstava.

Što su oni?

Poticaj energije

Zimi i u jesen rijetko se tko može pohvaliti ogromnom količinom energije, snage i entuzijazma: nedostatak sunčeve svjetlosti i hladno vrijeme na mnoge djeluju depresivno.

Ako ne želite danima ležati u krevetu, trebali biste češće piti čaj od pasjeg trna. Napitak će vas ispuniti energijom i vitalnošću doslovno od prve šalice, kažu stručnjaci.

Mladost i ljepota

Sastav bobica krkavine je besprijekoran: savršeno kombinira vitamine i antioksidanse. Zahvaljujući tome, možete usporiti starenje, osloboditi kožu od osipa i učiniti vaš ton ujednačenijim.

morski trn
Fotografija: © Belnovosti

Učinak čaja od krkavine možete pojačati kriškama naranče, žlicom prirodnog meda i prstohvatom cimeta.

Rad mozga

Čaj od pasjeg trna ima vrlo snažan pozitivan učinak na stanje mozga, što rezultira pozitivnim promjenama.

To će pomoći značajnom poboljšanju kvalitete intelektualne aktivnosti, što je vrlo korisno svojstvo.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki