Sylvia Geersen na Instagramu dijeli slatku poruku o Jorisu

Sylvia Geersen upoznala je ljubav svog života dok je sudjelovala u Neženja. Danas se navršava točno godinu dana otkako ju je Sylvia ostavila Joris dao posljednju ružu. Kako bi proslavila ovu godišnjicu, Sylvia dijeli slatku poruku na Instagramu.

Zadnja ruža

Jedan od najljepših trenutaka u povijesti Neženja je da Sylvia posljednju ružu daje Jorisu. Ne samo da smo neizmjerno uživali u ovom slatkom događaju, već je to bio i vrlo dragocjen trenutak za Silviju. “Na današnji dan prije točno godinu dana primila si posljednju ružu od mene”, razmišlja manekenka na Instagramu. Također dijeli razne svoje fotografije i videa Neženjaavantura s Jorisom na Instagramu.

“Naš susret zauvijek nam je promijenio živote. Naša ljubav je jaka i vodila nas je kroz lijepe i izazovne trenutke prošle godine. Naša ljubav nije oduvijek bila posuta ružama, ali kad bih mogao sve ponoviti, učinio bih to isto. Ne bih ovo propustio ni za što. Volim te Joris ♥️🥹,” nastavlja Sylvia.

Prvi sastanak

U svojim pričama, Sylvia također dijeli bilješku koju je napisala na svom telefonu 27. studenog 2022. – dan prije posljednje ceremonije ruža. “Dragi Joris, čim sam te ugledao – tvoju lijepu pojavu i taj prekrasan osmijeh – odmah sam te primijetio. Zato sam te odveo na spoj na vrh planine. Visoko na nebu i možda moj let iz snova. Bio si i moj princ na bijelom konju.”

Sylvia nastavlja da su ona i Joris već bili u dubini od drugog spoja i da je ona vjerojatno već razvila osjećaje prema njemu. “Činiš da se osjećam dobro i dirnuo si me. Od tog dana si mi u glavi i drago mi je da si to bio ti i da ti nisu ukrali spoj.” Osoba koja je dobila divlju ružu mogla bi ukrasti nečiji datum.

Sylvia Geersen

“Tek smo se upoznali, ali imamo toliko toga zajedničkog. Drago mi je što te opet vidim, jer s tobom mislim: možda je on moja ljubav?” Sada je postalo jasno da su jedno drugome doista prava ljubav! U ime Grazije, čestitam ovu godišnjicu!

Izvor: Instagram @sylviageersen | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki