Najdeblja žena na svijetu

Najdeblja žena na Zemlji prema Guinnessovoj knjizi rekorda je Pauline Potter iz Kalifornije.

Ova 47-godišnja stanovnica Sacramenta ima 317,5 kilograma i smatra da je njezina debljina uvjetovana isključivo genima.

Žena nije zadovoljna svojim rekordom i jedino o čemu razmišlja je kako smršavjeti i riješiti se viška masnog tkiva. On joj stvarno ne dopušta da vodi normalan život i uživa u svakom danu svog tako teškog života.

U mladosti se Pauline Potter hvalila kako je muškarci smatraju božicom seksa”, no sada je čak i ženi teško okrenuti se u krevetu bez pomoći. Davno se odrekla auta jer ne stane u njega. Za nju je posebno napravljen skuter kako bi se Pauline mogla kretati.

Amerikanka u snu želi smršaviti 230 kg kako bi se u budućnosti počela baviti plesom ili putovati.

Belnovosti
Fotografija: © Belnovosti

Za svoju pretilost žena krivi gene i činjenicu da su je u djetinjstvu mazili ili umirivali isključivo ukusnom hranom. Zabilježeno je da je majka Pauline Potter težila više od 180 kilograma, a njezin otac je težio svih 270 kilograma. Sve njezine sestre i braća (a ona ih ima 8) teže od 130 kilograma.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki