5 frizura koje ćemo viđati posvuda u 2016

Već znamo što trendovi frizura 2016 će biti, ali smo naravno i vrlo znatiželjni oko frizura koje ćemo vidjeti ove godine. Hoćete li škarama rezati svoje duge pramenove ili ćete ostati pri svojoj staroj pouzdanoj frizuri? U svakom slučaju, imamo za vas najtoplijeg navedene frizure koje će vas inspirirati. Gledati!

Također pročitajte: 6 savjeta za brži rast kose

Geometrijski oblici

Odvažni oblici i ekscentrične linije, 2016. je godina u kojoj je sve moguće. Ovaj upada u oko frizure posebno su zanimljive damama s kovrčavim ili Crna kosa zbog strukture. To vam omogućuje bolje oblikovanje kose i šišanje na oštre rubove.

Dugi strukturirani slojevi

Jednostavan način da dugoj kosi date mini makeover je kroz teksturu i slojevitost. Dodavanjem slojeva stvarate pokret u kosi. I iznimno su svestrani, jer izgledaju sjajno s bilo kojim frizura izgleda lijepo.

Velika frizura

Predviđanje za nadolazeću godinu je da će žene imati odvažnije frizure. To ne znači nužno da morate obrijati glavu. To znači da zapravo morate dobiti frizuru kakvu želite. Bit će to pravi izbor.

Dugi bob ili režanj

Režanj je novi dugi. Ima savršenu dužinu, jer je moderan i cool, a vi još uvijek imate seksi duge pramenove. Win-win, zar ne?

Frizura koja odgovara teksturi

Najčešća pritužba koju čujete kada netko govori o feniranju kose je da tekstura kose ne izgleda dobro. No, svaka tekstura ima potencijal zablistati, samo vam je potreban pravi kroj.

Izvor: Refinery29.com, slika: Getty, iStockphoto

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki