Pažnja dame: sada se možete prijaviti za The Bachelor 2024!

Monica Geuze Krajem listopada podijelila je vijest da je u potrazi za sljedećim neženjom. Idealan muškarac sada je pronađen i dame koje su u potrazi za onim pravim sada se mogu prijaviti na program.

Novi neženja

“Tražim idealnog muškarca”, rekla je Monica u listopadu. Neko se vrijeme činilo da će Monica postati nova neženja, no pokazalo se – nažalost svih slobodnih muškaraca – nije tako. Srećom, imala je i druge lijepe vijesti. Voditelj je podijelio da će biti nove sezone Neženja stiže i zato je tražila idealnog muškarca.

“Za novu sezonu Neženja tražimo… Sam neženja”, podijelila je tada. “Znate, muškarac koji je sladak, zabavan, pustolovan, atraktivan, romantičan, uspješan… Znate, jednostavno muškarac koji stvarno ima sve”, opisala je savršenog novog kandidata.

Našla idealnog muškarca

Idealan muškarac je sada pronađen! “Drage dame, pronašli smo idealnog muškarca”, dijeli Monica u videu na Instagram profilu Videolanda. “Slatka, simpatična, duhovita, privlačna, seksi, uspješna. Stvarno, stvarno, cijeli paket.”

Za one kojima se sviđa ovaj opis, imamo dobre vijesti: sada se možete registrirati za sudjelovanje u programu. “Dakle, tražite li muškarca svojih snova? Registrirajte se sada za Neženja.”

Jeste li za romantičnu avanturu? Možete se registrirati putem Videoland.nl/debachelor.

Prethodne sezone

U prethodnim sezonama Neženja vidjeli smo Tony Junior, Thomas van der Vlugt, Gaby Blaaser i Sylvia Geersen. Avantura nije mogla bolje završiti za Sylviu, jer su još uvijek zajedno Joris. Unatoč tome što su o njezinoj vezi kružile razne glasine, njih dvoje su i dalje potpuno zaljubljeni. “Jako volim Jorisa i Joris voli mene”, rekla je manekenka prošli mjesec Bulevar RTL-a.

Sylvia je ispričala kako njima dvoje nije uvijek bilo lako jer je njihova ljubavna avantura započela na televiziji. “Naravno da smo spojeni. Činilo se kao da smo vjenčani. Tako da smo u biti preskočili sve što inače radite na spojevima.” Njih dvoje imaju i vezu na daljinu zbog Jorisova posla. Nešto što nije uvijek lako. “Ali ja ne odustajem, a nije ni on”, rekla je Sylvia. Nedavno se Joris vratio na nizozemsko tlo i njih su se dvoje ponovno sreli kvalitetno vrijeme zajedno. “Tako da sam jako sretan što ga ponovno vidim. I da počne izlaziti s njim! Što bi trebao raditi kad si u vezi.” Ajme!

Izvor: Videoland | Slika: Videoland (Jasper Suyk)

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki