Suptilni dokaz partnerove nevjere: 5 suptilnih znakova prevare

Saznati za izdaju nekoć voljene osobe uvijek je bolno i neugodno, ali nastaviti živjeti s njim, biti u mraku, također je pogrešno.

Trebali biste što prije saznati za partnerovu izdaju kako biste prekinuli takvu vezu.

Štoviše, znakovi izdaje nisu uvijek vidljivi na prvi pogled, zbog čega partner svoju drugu osobu može varati godinama.

To se ne bi smjelo dopustiti; trebalo bi učiti o suptilnim znakovima izdaje, koji najčešće otkrivaju nevjernog partnera. Ali koji su to znakovi? Navedimo 5 suptilnih znakova izdaje.

1. Nova aktivnost.

Partner može imati novu aktivnost ili hobi koji zahtijeva puno vremena. Zbog toga može stalno odlaziti za njim, pa čak i dolaziti kasno navečer.

nevjera
Fotografija: Pixabay

Tako je aktivnost često samo paravan za varanje partnera i izlazak s ljubavnicom.

Raspitajte se o njemu detaljnije, a ako je vaš partner zbunjen, griješi ili zapravo ne zna za njegov hobi, onda vam jednostavno bezočno laže.

2. Telefon.

Ako je ranije njegov telefon bio na vidljivom mjestu i lako ste ga mogli uzeti, sada je počeo skrivati ​​svoj telefon od vas.

Štoviše, čak i ako ga netko nazove ili mu piše, on pokušava pobjeći od vas i tamo započeti dijalog. Time vaš partner očito pokušava nešto sakriti od vas, a možda mu upravo to piše ljubavnica.

3. Optužbe za izdaju.

Najbolja obrana je napad, jer na taj način čovjek zbunjuje protivnika i tjera ga da se brani. Također, partner koji vara svoju drugu osobu može je optužiti za prevaru.

Štoviše, njegove optužbe možda ničim nisu potkrijepljene, ali ipak postoje. Zbog toga će žena jednostavno zaboraviti na partnerovu izdaju i neće je se sjećati.

4. Nema naknada.

Ako vas je prije partner mogao za nešto optužiti i njegove su optužbe bile opravdane, sada je to prestao činiti. Štoviše, čak i ako zabrljate, on mirno prihvaća tu činjenicu i ne govori vam ništa o tome.

Može se činiti da se vaš partner prema vama počeo ponašati tako dobro da sada prihvaća sve vaše nedostatke. Ali često se radi o izdaji koju on skriva. Tako vas može prestati optuživati ​​za nešto, shvaćajući da i sam zaslužuje biti optužen.

5. Intimnost.

Vaša intimnost se možda promijenila tijekom vremena u kojem ste bili u braku ili vezi. Dakle, partner može potpuno odbiti intimne odnose, a još manje preuzeti inicijativu.

To može ukazivati ​​na njegovu slabu privlačnost prema vama, zdravstvene probleme ili njegovu ljubavnicu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki