5 stvari koje pametna žena neće dopustiti muškarcu

Nemoguće je zamisliti situaciju u kojoj između muškarca i žene postoji potpuno razumijevanje. Uvijek ima mjesta za sukobe, nesporazume i svađe.

U pravilu su mnogi sukobi povezani s netolerancijom prema određenim navikama ili postupcima. Zato pametne žene nikad ne dopuštaju muškarcu 5 stvari.

Scene ljubomore su neprihvatljive

U društvu je odavno formirano mišljenje da ljubomora dolazi od žena. S ovim mišljenjem se svakako teško složiti, jer i muškarci priređuju scene ljubomore i ne kontroliraju vlastite emocije.

Sasvim je prirodno ako svoje pritužbe iznosi nasamo. U ovom slučaju postoji dijalog i može se postići razumijevanje između strana. Loše je kad je čovjek spreman započeti skandal dok ga drugi gledaju.

Kritika izgleda je neprihvatljiva

Većina žena je osjetljiva na svoj izgled i pokušava mudro odabrati svoje slike. Svaka kritika uvijek se doživljava bolno, iako mnogi muškarci to ne razumiju.

par
Fotografija: Pixabay

Ako muškarac kritizira svoj izgled ili otvoreno ističe nedostatke, to se ne može tolerirati. U isto vrijeme, svaka žena mora pronaći zlatnu sredinu.

Na primjer, ako muškarac daje prave komentare ili ističe da je slika iskreno neuspješna, to je normalno. Još je gore kada muškarac šuti, čak i ako je njegova odabranica napravila ozbiljne pogreške ili joj je odjeća prljava.

Tema prvog je tabu

Želite li se svađati ili samo stvarati napetost u vezi? Tada možete slobodno započeti temu o bivšem, prisjećajući se prošlih trenutaka, zajedničkih avantura ili planova. Tema prošlih veza uvijek bi trebala biti tabu.

Kad ga uzmete u ruke, odmah će se početi javljati neugodne misli i asocijacije. Prošlost ne treba spominjati u sadašnjosti, jer ona truje život i izaziva mnoge poteškoće. Stoga je pametnim ženama zabranjeno poticati takve teme.

Govori loše o poslu

Nije tajna da mnoge žene zarađuju manje od muškaraca ili je njihov posao pretežak. Iz nekog razloga neki muškarci vjeruju da imaju puno pravo kritizirati i govoriti gdje je bolje raditi.

Svatko bi se trebao zapitati: je li sretna na poslu? Ako djelo izaziva samo negativnost i gađenje, onda je kritika sasvim opravdana. Ali ako žena voli i cijeni svoj rad, a muškarac je kritizira, to se nikako ne smije tolerirati.

Demonstracija nadmoći

Mnogi muškarci su uspješniji u ovom životu. Zbog toga se javlja osjećaj nadmoći, što muškarac pokazuje svojoj odabranici. Može li se to nazvati normom u vezi? Ako muškarac dokaže svoju nadmoć, onda postoji ozbiljan problem u vezi.

Brak se može graditi samo na ravnopravnosti. Svaki čovjek nešto žrtvuje i čini ustupke. Na primjer, mnoge žene odustaju od karijere kako bi odgajale dijete i više vremena posvetile svakodnevnom životu. Prema tome, prezriv odnos prema sebi definitivno se ne može tolerirati.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki