Domaći sladoledni sendvič – jednostavan recept u 4 koraka

Ovaj recept za domaći sladoledni sendvič savršen je za dok je vrijeme još toplo. Napravljeni su od vašeg omiljenog sladoleda u sendviču između dvije kriške brownieja koji ostaju mekani čak i kad su smrznuti. Napravite veliku seriju i uživajte u njima cijelo ljeto.

Brownie sendvič recept za sladoled

Nema ništa bolje od zagrizanja sendviča sa sladoledom. Ovo je uistinu najbolji desert ljeta i sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice. A s obzirom na to da ona recept je izuzetno jednostavan za pripremu, super je za napraviti s djecom. Rubove svakog sendviča možete umočiti u male komadiće čokolade ili nasjeckane orašaste plodove kako biste personalizirali svaku poslasticu.

Nakon što ih napravite, zamrznite ih pojedinačno zamotane kako biste mogli brzo uživati ​​u njima kad god poželite sladoled.

Kako napraviti sendvič od sladoleda

Iznenadit ćete se koliko je lako napraviti ovaj recept.

  1. Napravite tanki brownie. Ovo je kao da pravite običan brownie samo što ga pečete u većoj posudi da bude dovoljno rijedak. Kad se potpuno ohladi, izvadite ga iz kalupa i prepolovite. Polovicu staviti na pek papir.
  2. Odaberite svoj omiljeni sladoled i brzo ga umutiti mikserom. Ovo je kako bismo bili sigurni da je super mekan, ali ne tekući. Sada stavite ovaj mekani sladoled na vrh polovice kolačića.
  3. Pokrijte drugu stranu preostalom polovicom brownieja i stavite u zamrzivač.
  4. Narežite ga na manje kvadrate nakon što se potpuno zamrzne. Ne brinite, brownie se ne smrzava, pa ćete ga moći rezati.

Kako čuvati domaće sladoledne sendviče

Ako sladoled ne pojedete odmah, trebali biste ga držati u zamrzivaču. Zamotajte ih u plastičnu foliju ili pčelinji vosak i spremite zajedno u vrećicu za zamrzavanje.

Koliko dugo možete držati domaći sladoledni sendvič u zamrzivaču? Ako su dobro zamotani, ovi će se sendviči dobro čuvati najmanje 3 mjeseca.

enikos.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki