Obiteljski čovjek ili ženskar: 5 načina kako prepoznati muškarca sklonog prevari

Kako bi svoje voljene zadržale uz sebe i zaštitile svoju vezu od izdaje, žene se trude biti brižne domaćice, idealne ljubavnice i vitke ljepotice u jednom spoju.

No, prema psiholozima, muškarci varaju svoje žene i djevojke ne zato što nisu dovoljno dobre, već isključivo zbog svoje prirodne sklonosti da idu lijevo. Čak i ako ste Miss svijeta, ako je vaš partner sklon varanju, nećete ga moći odvratiti.

Valja napomenuti da nisu svi muškarci jednako skloni poligamiji – mnogi od njih su vrlo vjerni i odani. Ali ima i onih koji, imajući divne žene, gotovo stalno imaju ljubavnice.

Ne napuštaju obitelj, ali podivljaju. Histerizirati, tražiti i boriti se s ljubavnicama takvog muškarca je besmisleno – on će postati bolji u kamufliranju i skrivanju, ali se neće promijeniti.

Zašto su ovakvi

Predispozicija za poligamiju formira se u ranoj adolescenciji pod utjecajem različitih čimbenika, koji uključuju: roditeljski primjer, utjecaj bliskog kruga, urođenu psihološku predispoziciju, kao i razne moralne traume. Čovjek koji:

izdaja
Fotografija: Pixabay

U mladosti nije bio omiljen među djevojkama. Imajući brojne ljubavnice, on se tako afirmira i bori protiv svojih dubokih kompleksa. Muškarci ovog tipa često su vrlo promiskuitetni u vezama – njima nije važna kvaliteta veze, već broj dama koje osvoje.

Ima visok temperament. Neki muškarci razmišljaju o seksu gotovo 24 sata dnevno. Nikada ne propuštaju priliku spavati s novom ženom, jer za njih je što više intimnosti, to bolje.

Ima pustolovnu prirodu. Postoji kategorija muškaraca koji su ovisni o adrenalinu. Pokušavaju dobiti uzbuđenje na bilo koji način. Za ovu vrstu, odlazak ljubavniku je poput pecanja ili lova. A ako žena nešto posumnja i započne skandal, onda je čak i zabavno.

Treba napomenuti da ako je muškarac kronični ženskar, to ne znači da ne voli svoju ženu. Koliko god paradoksalno izgledalo, ženskaroši rjeđe napuštaju obitelj nego muškarci koji nisu skloni varanju.

Stvar je vjerojatno u tome da nisu skloni zaljubljivanju u svoje ljubavnice. Možemo reći da u njihovim glavama intima postoji odvojeno od obitelji i ljubavi.

Kako prepoznati

Muškarca sklonog prevari možete prepoznati po 5 znakova:

  • pomno ispituje i prati pogledom svaku lijepu ženu u prolazu;
  • ima naviku razgovarati s lijepim djevojkama, dijeliti im komplimente, ljubiti im ruku i slično;
  • pažljivo prati svoj izgled: moderno se oblači, ide u teretanu, nosi skupe parfeme;
  • redoviti je posjetitelj objekata u kojima možete upoznati lijepu ženu – noćni klubovi, kafići, restorani;
  • Za prijatelje na društvenim mrežama ima mnogo mladih i zgodnih djevojaka.

Jedan od gore navedenih znakova ne znači da je vaš muškarac sklon prevariti vas. Ali ako su prisutna najmanje tri znaka, to ukazuje barem na to da je vrlo sklon lijepom spolu i da voli biti u ženskom okruženju.

Svih pet znakova jasno ukazuju na Don Juana, koji je navikao skupljati pokorene žene.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki