Temptation Islands Iris otkriva: ‘S Mitchom imam kontakt samo preko odvjetnika’

Iskušenja Iris i Mitch Nakon avanture mislili su da su spremni za sljedeći korak u svojoj vezi, no nažalost taj se san brzo raspao. Potpuno neočekivano, Mitch je bio taj koji je prekinuo njihovu vezu. Sada, nekoliko mjeseci kasnije, Iris otkriva je li još uvijek u kontaktu s bivšim i priznaje nešto vrlo nevjerojatno… Ah oh!

Varala me

Otišli su Otok iskušenja sa zaručničkim prstenom, no razdoblje nakon toga bilo je teže od očekivanog. Par je doživio pad, ali su ga prebrodili. Zapravo, činilo se da stvari idu bolje nego ikada. No nažalost ta je sreća bila kratkog vijeka kada je Mitch prije nekoliko mjeseci objavio da je prekinuo vezu.

I dok je Mitch isprva rekao da je ‘u škripcu sam sa sobom’, nedugo kasnije pokazalo se da se odlično zabavljao s drugom damom. Ova afera sada je prerasla u stvarnu vezu, što znači da se Iris pojavljuje u novoj epizodi Realitea po Farya iskreno progovorila o teškom prekidu i daljnjim kontaktima.

Otvorena kartica

“Gledajte, on je to naravno formulirao kao ‘U problemu sam sam sa sobom’,” objašnjava Iris. “I ja vjerujem u to. Ali ako kasnije saznam da od travnja pišeš DM i radiš stvari s ribom, onda to nije samo ‘u problemu sam sam sa sobom’.” Farja zatim pita kako je saznala da se Mitch već dugo viđa s drugom ženom.

“Saznala sam tek nakon što me probudio noću i rekao: ‘Oprosti, ali imao sam ljubav s nekim drugim.’ Iris još uvijek zna ispričati sve do posljednjeg detalja. “Bilo je to u srijedu. U subotu poslijepodne otišao je do Brede na autosalon, a nakon što je otišao na autosalon odvezao se do nje – kaže.

Zahtijevati novac

No, Iris kaže da je ipak pokušala spasiti vezu. “Onog jutra nakon posla htjela sam reći ‘u redu, onda ćemo zajedno na terapiju za ljubavne veze ili tako nešto. A onda je rekao: ‘Razmišljala si, ali i ja sam i želim to riješiti s njom, pa ću to shvatiti. Onda je otišao.”

Iako su im se tada putevi razdvojili, plavuša je i dalje s njim u kontaktu preko svog odvjetnika. “Učinila sam to jer me nije htio ostaviti na miru. I želim da me ostaviš na miru. Odlučio si me izbaciti iz svog života, pa me ostavi na miru.” Mitch je također stalno tražio novac od Iris, nešto čega je ona bila potpuno zasita. “Tražio je pet tisuća eura za sve potrošeno u vezi. (…) Moram li tražiti i novac natrag?” Istina! Iris je sada zaokupljena novim domom i ne mora razmišljati o novoj ljubavi u skorije vrijeme. “Stvarno mi se sviđa ovako.” Naprijed curo!

Izvor: RTL, Realitea | Slika: Videoland (Tom Cornelissen)

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki