„Iako sam vojnu školu upisao zbog nijeme, teškog djetinjstva i roditeljskih proturječja, uvijek se rado sjetim tog razdoblja.

Tamo sam puno naučio, postao sam čvrst, borben i izdržljiv. S 15 godina biti u uniformi, držati kalašnjikov, čistiti trg, čistiti snijeg, imati kožu na rukama na vješalici u dvorištu, jesti kantinsku hranu – to je zgrada.

Život nije uvijek lak, ali je dobar učitelj. Zato – hvala ti za moju prošlost i za sve”.

Zanimljivu objavu na društvenoj mreži Facebook napisao je Evgeni Minchev, koji je objavio i fotografije iz tog razdoblja, piše burgas24.bg.

Rođen je 2. lipnja 1963. u Zlatici kao izvanbračno dijete. Posvojen je i djetinjstvo je proveo u Pazardžiku, gdje su on i njegova obitelj živjeli izuzetno siromašno u gradskoj ciganskoj četvrti.

Studirao je u vojnoj školi, ali ju je napustio prije diplome i otišao u Sofiju. Počeo je čistiti ulaze, a kako nije imao sofijsko prebivalište i stalna primanja, počeo je raditi u gradskom tramvajskom prijevozu.

1980-ih je vozio tramvaj broj 7 u Sofiji, koji je prolazio Vitosha Blvd. Usporedno s whatmanstvom, radio je kao maneken i model. Nekoliko dana prije 10. studenog 1989. dobio je otkaz na poslu zbog afere s francuskim diplomatom.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje