Najzgodniji vodiči ljepote za Noć vještica

Još malo pa je vrijeme: 31. listopada je Noć vještica! Hoćete li se ove godine transformirati u seksi kostura ili jezivog klauna? U svakom slučaju, sa šminkom je moguće gotovo sve, a ovi YouTube videi to još jednom dokazuju. Da biste dobili malo inspiracije, za vas smo naveli najbolje tutorijale.

1. Polukostur

S ovim make-up lookom zajamčeno ćete prestrašiti ljude, jer izgleda tako zastrašujuće! Udžbenik je lako oponašati, pa prije nego što shvatite pretvorit ćete se u pola kostura. Brr.

2. Mačka

Napokon je došlo vrijeme kada se možete maskirati u svog omiljenog ukućana. U ovom tutorialu vidjet ćete kako se našminkati transformirati u mačku.

3. Dvostruko lice

Trebat će vam mirna ruka za ovaj vodič, jer vau, ovo je impresivno. Prije nego što shvatite, imate dvoličan pogled i moramo priznati, ovaj izgleda toliko stvarno da je zbunjujuće.

4. Vrag

Uz ovaj vodič uskoro će vam se na čelu pojaviti realni rogovi. Za to je potrebno nešto raditi i trebaju vam čunjevi, ali vau, to ide daleko.

5. Vampir

Noć vještica nije Noć vještica bez vampira, pa se maskirajte u zastrašujućeg vampira pomoću ovog vodiča. Uz ovu vam ne trebaju nikakvi atributi, samo šminka koju sigurno imate u ormaru. Sretno!

Slika: Vidi

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki