5 šik trendova u šminkanju očiju (FOTOGRAFIJE)




Foto: iStock/Gulliver

Uz “učinak” tamnijih i dužih dana, dodavanje malo svjetline može promijeniti vaše cjelokupno raspoloženje. Danas ćemo vam pokazati kako suptilna boja na očima može u nekoliko sekundi oživjeti i osvježiti zimi iscrpljen ten.

Pogledajte više:

Razmislite o maloprodaji

Najbolji način da unesete boju u svoj izgled je da je nanesete samo na malo područje, poput linije trepavica. Odlučite se za sjenilo jarkih boja umjesto olovke za oči za mekši i svjetliji učinak.

Kladite se na maskaru

Ako više volite minimalistički pristup šminkanju, maskara u boji djeluje izuzetno dobro da podigne izgled na višu razinu. Vrhom četkice maskare nanesite mrvicu boje na korijen trepavica ili u pregib trepavica gdje svjetlost pada, izbjegavajući vrhove.

Poboljšajte boju očiju

Prave nijanse mogu laskati vašoj boji očiju kada se pravilno kombiniraju. Zelena i plava lijepo pristaju na oči boje lješnjaka ili smeđe jer naglašavaju zlatnu boju, dok će ljubičasta i duboka tamnocrvena još više istaknuti plave ili zelene oči.

Pomiješajte nijanse

Kada je u pitanju koju paletu boja koristiti, sve je moguće dokle god unesete ravnotežu u oči. Isprobajte kontrastne nijanse za razigraniji pristup vašem izgledu – kada se nose u malim dozama, iznenadit ćete se koliko mogu laskati.

Dim

Kada je u pitanju smoky eye, i ovdje se možete poigrati s bojom, ali neka bude duboka i prigušena, a ne svijetla i odvažna. Vrhom prsta nanesite svijetlu nijansu na gornji kapak. Zatim uzmite svoju tamnu nijansu – tamnoplava izgleda prekrasno – i nanesite je precizno na početak trepavica pomoću kista za olovku za oči.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki