Ove greške u šminkanju će vas učiniti starijima

Mi žene prirodno koristimo šminku kako bismo izvukle najbolje od sebe i naglasile svoje prednosti. I naravno, ne smijete naglašavati svoje bore ili druge nesavršenosti. Činite li i vi ove uobičajene pogreške u šminkanju?

1. Pretamne usne

Tamne usne su trenutno trend koji se često vidi (omogućeno zahvaljujući Kylie Jenner) i svakako može izgledati lijepo. Ali budite oprezni, jer ako je ruž za usne pretaman za vašu boju kože, učinit ćete da izgledate puno starije. Stoga uvijek potražite dobre savjete u trgovini i surađujte s testerima.

2. Preopterećenost šljokicama

Malo highlighter Lijepo izgleda na tvojim obrazima i trebao bi nastaviti s tim. No jeste li znali da previše sjaja na vašim očima i obrazima zapravo naglašava vaše bore? Uvijek jako crtaju u crtama i naravno da to ne želite.

3. Nemojte popravljati šminku tijekom dana

Spremate li se samo ujutro i ne razmišljate o tome poslije? krivo Maskara će vam se razmazati ili škripati tijekom dana, a olovka za oči će vam curiti. Sve su to stvari koje vam se uvlače u linije i ostavljaju dojam umora. Učinite jedan mali nekoliko puta dnevno dotjerati i izgledate svježije i samim tim mlađe.

Vidi također: 8 neočekivanih stvari koje će vam dati bijele zube

Slika: Sanoma

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki