Kako hraniti stabla koja se “odmaraju”: navedena su najbolja sredstva

Čak i ako vaše voćke miruju tijekom sezone, to ne znači da ih treba lišiti njege.

Naprotiv, biljkama je potrebna pravilna njega.

U ovom slučaju, iduće godine očekujete neviđenu žetvu, napominje Anastasia Kovrizhnykh, stručnjak u online publikaciji BelNovosti, dizajner pejzaža i agronom.

Na koja gnojiva treba obratiti pozornost?

Gnoj i izmet

Ove se formulacije smatraju najboljima i najkvalitetnijima jer sadrže visoku koncentraciju hranjivih tvari. Priprema prehrambenih formula je jednostavna.

U slučaju gnoja, potrebno je uzeti 10 dijelova vode za jedan dio glavne komponente. U slučaju izmeta situacija je drugačija: proizvod se razrjeđuje u omjeru jedan prema 20.

stablo jabuke
Fotografija: © Belnovosti

Kopriva

Ovo je vrlo dobar i pristupačan alat koji se isplati koristiti. Koprive uvijek ima u izobilju na svakom području. Mlade biljke, naravno, imaju posebne prednosti.

Samo trebate ubrati malo koprive (blizu kante), zaliti vodom i pričekati sedam dana. Nakon toga, za svaku litru koncentrata uzimamo kantu vode.

Ranije smo govorili o najboljem načinu hranjenja ribiza.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki