Michella Kox i Lisa Sace mogu se vidjeti u spin-offu Eating With My Ex

Dobra vijest za sve koji uvijek uživaju Jesti s bivšim, jer dolazi potpuno novi spin-off programa. U Jesti sa svojim neprijateljem: Going Dutch sudionici ne sjedaju s bivšim, nego s neprijateljem. I između ostalog Michelle Kox i Lisa Sace ići zajedno na večeru. Drama u 3, 2, 1…

Jesti s mojim neprijateljem

Discovery+ dolazi s novim spin-offom Jesti sa svojim neprijateljem: Going Dutch, u kojem sudionici ovoga puta ne sjedaju s bivšim, već s neprijateljem! Mi smo svjedoci Neprijatelji, koji se nakon mrtve tišine ili velike svađe vraćaju zajedno za stol. Ledena oluja formira se iznad restorana kada Neprijatelji suočeni su s vrlo teškim pitanjima tijekom večere. Izaziva snažne emocije: od gnušanja i tuge do radosti i tko zna, na kraju čak i nekog oblika pomirenja? Naravno, posljednje i najhitnije pitanje nalazi se na prijedlogu zakona. Mogu li suparnici nakon ovoga surađivati ​​ili jednostavno neće moći zakopati ratne sjekire?

Najveći arhiparmati

Spin-off se sastoji od tri epizode i srećom ne moramo dugo čekati. Prva epizoda bit će objavljena na Discovery+ u petak, 8. prosinca. A, u ovom slučaju, najveći rivali stoje točno jedan nasuprot drugog. Nitko drugi nego Michella i Lisa sukobljavaju se pred kamerama i to ne prolazi bez svađe… U istoj epizodi vidimo i kako dvoje farmera Geert i Geert Jan po Farmer traži ženu ne samo otkrivanje novog kulinarskog teritorija za njih, već i pokušaj rješavanja dugogodišnje svađe.

Michelle & Lisa

Gdje je drama, tu je Michella Kox (poznata po Dame u nastajanju i Prave djevojke u džungli) i Lisa Sace (poznata s MTV-a Bivši na plaži). Potencijalna suradnja dviju diva izazvala je žestoku online bitku. Michella i Lisa sada se prvi put osobno susreću. Prema riječima Michelle, ona se već duže vrijeme pokušava riješiti svoje ‘uhodice’ Lise. Lisa ne dopušta samo da je guraju i stavlja na stol Michellino nasilničko ponašanje. Sukob odmah počinje ledeno hladno, a tijekom prvog jela temperatura pada potpuno ispod ništice… Nakon žestoke nadvikivanja dolazi čak i do bacanja čaše pića u lice. Oh moj!

Eating With My Enemy: Going Dutch možete vidjeti svaki tjedan na Discovery+ od petka 8. prosinca.

Izvor i slika: Discovery+

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki