Najtetoviraniji čovjek na svijetu: je li njegova smrt povezana s brojnim tetovažama na tijelu?

Rick Genest, koji je, međutim, poznatiji kao Zombie-boy, dva puta je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda, oba puta u vezi s tetovažama.

Tako je do studenoga 2018. godine držao rekord po broju tetovaža insekata – bilo ih je 176 na njegovom tijelu.

I premda je dlan u ovoj kategoriji kasnije pripao drugome – Joshui Thortonu, Rickov rekord u broju tetovaža ljudskih kostiju (139) još uvijek nije oboren.

Tko zna što bi se sljedeće dogodilo da Zombie Boy nije preminuo 2018. godine.

Rick Genest
Fotografija: screenshot

Tada su mu bile 32 godine. Genest je imao samo šest dana do svog 33. rođendana.

Ne samo život, već i smrt Ricka postala je razlogom za sve vrste nagađanja i tračeva, jer je umro nakon pada s balkona svog stana koji se nalazi u Montrealu.

Isprva su svi mislili da je Zombie Boy počinio samoubojstvo, no kasnije su otkriveni detalji incidenta koji su bacili sumnju na početnu pretpostavku.

Više od godinu dana nakon smrti Ricka Genesta, istražitelj je izjavio da je njegova smrt bila nesreća – u to je vrijeme čovjek bio u stanju teške alkoholizirane i drogirane opijenosti i vjerojatno jednostavno nije mogao stajati na nogama.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki