Što staviti u pećnicu da dno pečenja ne zagori: savjeti koji djeluju

Nije uvijek moguće pripremiti pečenje tako da ne zagori na dnu.

Što treba staviti u pećnicu kako bi se pečeni proizvodi ravnomjerno ispekli, rekla je stručnjakinja izdanja mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica, pekarica četvrte klase Yulia Arkhipova.

Što staviti u pećnicu da dno pečenja ne zagori

Prvo, možete spriječiti da pečenje zagori tako da na dno pećnice stavite jednu ili dvije cigle.

Drugo, ispod tepsije možete staviti prazan lim za pečenje ili staru gusanu tavu.

Treće, posuda s vodom. U posudu prikladnu za pečenje ulijte vodu i stavite ispod tepsije.

pećnica
Fotografija: © Belnovosti

Druga opcija je sol. Sol rasporedite po plehu i stavite ispod pleha. Ista sol može se koristiti više puta.

Ranije je stručnjak rekao kako kuhati palačinke s rupama.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki