Dječak ili djevojčica? Sharon Doorson otkriva spol na Instagramu

Podijeljeno prošli mjesec Sharon Doorson sretna vijest da čeka svoje drugo dijete. Pjevačica i njen partner sada znaju hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu. U mini objavi spola na Instagramu otkrivaju spol svog mališana.

Mladenačka ljubav

Sharon je ponovno zajedno sa svojom ljubavi iz djetinjstva od prosinca 2021. Njih dvoje sada su svoju ljubav zapečatili i bebom. “Kada ste se upoznali prije dvadeset godina, jedno drugome ste ljubav iz djetinjstva, prošli ste kroz mnogo toga i ponovno se zaljubili sedamnaest godina kasnije”, napisala je Sharon uz slatki video na Instagramu.

U videu vidimo sve slatke zajedničke snimke para. “Nemamo sreće što očekujemo našu ljubavnu bebu 🥰❤️,” rekla je. “Jako se veselimo ovom prekrasnom dodatku našoj velikoj obitelji.” Ajme!

Dječak ili djevojčica?

Sharon je trudna već nekoliko mjeseci i ona i njezin partner znaju spol djeteta. “Znamo!!!” oduševljeno piše na Instagramu uz video otkrivanja. Na njemu vidimo par kako odbrojava i zatim baca ružičaste konfete. Jasno je: par čeka djevojčicu! “Ja sam majka djevojčica“, oduševljeno viče pjevačica. Predobar!

Bivši dečko i karijera

Sharon već ima dijete s bivšim partnerom Brunokći ime Malija. Sharon i Brunno rastali su se u svibnju 2021. Njih dvoje bili su zajedno jedanaest godina.

Sharon je postala poznata kroz djevojačku grupu Rafalijakoji je nastao 2004. godine iz Pop zvijezde: Suparnici. U njemu je između ostalog pjevala s Eva Simons. Od tada gradi solo karijeru i dolazi do finala Glas Nizozemske. Imala je i filmsku ulogu 2014. godine, i to u obiteljskom filmu Vještice ne postoje. Godinu dana kasnije, 2015., Sharon je sudjelovala Ekspedicija Robinson a 2016. pojavila se u Najbolji pjevači u Nizozemskoj. Ove godine Sharon se još mogla vidjeti u programu Avastars. Ukratko, CV po kojem se ističete!

Izvor: Instagram @sharondoorson, Grazia arhiva | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki