Novi film Emme Stone Jadnici pomogao joj je da prevlada “sram” koji je osjećala zbog toga što je bila gola na ekranu.

Tijekom svoje holivudske karijere, Emma je zapravo odbijala snimati golišave scene iz straha od očevog mišljenja. No, Stone se uspjela otresti “sramote” povezane s golom pojavom na velikom platnu i skinula se za film koji će biti prikazan 2024. godine.

Emma u filmu glumi Bellu Baxter, mladu ženu koju je iz mrtvih vratio ludi znanstvenik. Prolazi kroz niz seksualnih susreta dok se kreće kroz svoj novi život.

Stoneove scene seksa uključuju trenutak u kojem Bella koristi jabuku kao igračku za seks i također se skida s kolegom Markom Ruffalom. Njih dvoje zauzimaju brojne divlje poze tijekom svoje zločeste igre.

Film je opisan kao ultraerotičan, ali i jedan od najbesmislenijih filmova koje će obožavatelji moći pogledati 2024. godine.

Ipak, Emma kaže da je puno naučila od svojeg lika Belle, uključujući kako se osloboditi nekih vjerskih ideja s kojima je odgajana.

“Sram je za mene bio vraška droga. Mislim da su me možda zbog toga što sam odgajan kao luteran naučili što je ispravno, a što pogrešno. Osjećao sam se krivim ili posramljenim zbog puno stvari”, priznaje Stone.

“Posljednjih godina stalno sam se pitala zašto vjerujem u te stvari”, kaže i kaže da su je roditelji uvijek podržavali, ali se nije usudila snimati erotske scene jer se bojala što će oni misliti.

“Otac bi me ubio da sam pozirala gola. Neće više htjeti razgovarati sa mnom, a ja ga volim”, rekla je.

Sada, za Poor Things, možda je središnja tema seks i golotinja: “Seks je jedan aspekt svega što Bella doživljava, jer tu su putovanja, tu je ples, tu je hrana, tu je politika, tu je koncept novca, ali sa seksom, sa otkriće užitka, mislim da je to prvo čisti užitak, a onda se razvija.’

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje