Kako iskusni vrtlari posipaju krevete češnjaka za velike glave: ne znaju svi za ovo – jednostavna metoda

Sigurno svaki ljetni stanovnik sanja o uzgoju češnjaka odgovarajuće kvalitete.

Da biste to učinili, mora biti barem velik.

Ovaj proizvod uvijek ispada ukusniji i aromatičniji. Također, s velikim češnjakom mnogo je lakše raditi: lako ga je oguliti i nasjeckati nožem, napominje Anastasia Kovrizhnykh, stručnjak u internetskoj publikaciji BelNovosti, agronom i dizajner pejzaža.

Neki su uvjereni da se ovakav razvoj događaja može očekivati ​​samo ako je usjev posađen u unaprijed pripremljenu lijehu s gnojivima. Ali to nije posve točno. Ponekad je dovoljno jednostavno posipati tlo jednim sastavom hranjivih tvari kako bi se postigli značajni rezultati.

O kakvoj hranidbi govorimo?

Ako želite da češnjak naraste velik, ukusan i zdrav, tada morate pripremiti posebnu mješavinu koja se sastoji od tri komponente.

češnjak
Fotografija: © Belnovosti

Da biste to učinili, uzmite jedan dio duhanske prašine i pepela na dva dijela dolomitnog brašna.

Komponente se moraju temeljito izmiješati. Nakon toga jednostavno ga rasporedimo po površini kreveta. Ovaj postupak se može provesti u bilo koje vrijeme.

Ranije smo govorili o tome kako možete napraviti visokokvalitetni krevet od borove stelje.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki