Kako pripremiti salatu s češnjakom i topljenim sirom: jednostavan recept – svima će se svidjeti

Mnoge salate koje su u prošlosti bile popularne iz nekog su razloga ostale nezasluženo zaboravljene, iako su nekada imale puno obožavatelja.

Upečatljiv primjer je ovaj recept, koji je više puta došao u pomoć domaćicama.

Uz njegovu pomoć bilo je moguće počastiti obitelj šarenim jelom bez trošenja puno novca, kaže kuharica Yulia Arkhipova, kulinarski stručnjak u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Kako pripremiti ovu originalnu salatu

Popis sastojaka

– par pakiranja prerađenog sira;
– 2-3 češnja češnjaka;
– nekoliko žlica majoneze;
– par kuhanih jaja;
– sol sa začinima i biljem po želji.

Način kuhanja

Ova salata ne može biti lakša za pripremu. Sirne skute najbolje je držati u zamrzivaču kako biste ih lakše usitnili pomoću ribeža.

salata
Fotografija: © Belnovosti

Ako ne možete pronaći ukusnu skutu od sira, kao alternativu možete probati standardni sir s kobasicama. I u ovoj salati dobro “stoji”.

Jaja treba smrviti na kockice. Češnjak sitno nasjeckajte nožem. Pripremljene sastojke stavite u posudu za posluživanje. Posolite i dodajte začine, koristite majonezu.

Po potrebi dodati nasjeckanog začinskog bilja.

Ranije smo govorili o tome kako pripremiti poznatu salatu “Kapital”.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki