Što učiniti ako ste umorni od propalih veza

Ako ste umorni od stalnog padanja na pogrešne muškarce i propadanja vaših romansa, ovaj je članak upravo za vas. Ovo su 3 dobre stvari koje treba učiniti kako biste promijenili ovaj negativni trend.

1. Razmislite o tome što osjećate o sebi

Tražite li nekoga tko će vas nadopuniti? Da ti dam sve što trebaš? Na kraju dana, svi mi tražimo ljubav – svi to znamo. Ako ne volite sebe, tražite to negdje drugdje – u vezi, fizičkoj intimnosti ili nekom drugom vanjskom izvoru. To je beskrajni ciklus koji nikada neće završiti. Bezuvjetna ljubav prema sebi višeslojan je pothvat koji zahtijeva praksu i strpljenje, ali vjerujte nam, vrijedno je svakog truda.

Pogledajte više:

2. Pokušajte učiti iz prošlih veza umjesto da uskačete u nove

Postavite si sljedeća pitanja: Što sam tolerirao da nije u redu? Jesam li postavljao zdrave granice? Koje su moje komunikacijske vještine u vezi? Mogu li biti 100 posto ponosan na osobu kakva sam bio u ovoj vezi? Gdje bih se točno mogao poboljšati?

Ako ne radite na sebi, ne rastete i ne učite iz svoje prošlosti, bit ćete ista osoba u novoj vezi. A ako ti se ne sviđa tko si, na tebi je da to promijeniš. To nikada nije ničija odgovornost.

3. Budite svjesni energije koju zračite u svijet

Ako se iznutra osjećate ogorčeno i ljuto, kako možete očekivati ​​da ćete privući svog gospodina Pravog? Ako se osjećate očajno i potrebito, kako možete očekivati ​​da netko dođe i obavi posao koji je u biti vaš?

Zamislite riječi koje lebde oko vas i opisuju tko ste i kako se osjećate. Što bi rekli? Ako vam se ne sviđa, radite na tome da to promijenite. Naravno, trebali biste osjećati što god osjećate, ali odlučite u kojem smjeru želite ići. Naprijed, nazad ili u stagnaciji?

Usredotočite se na sebe najbolje, na život koji želite i na to kako se želite pojaviti u svijetu. I kad padneš, ustani.

Pogledajte više:

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki