Ako želite poslužiti piletinu koja se pojede za nekoliko minuta, a još brže skuha, ovaj recept je jednostavno stvoren za vas.
Kuhanje će vam, prema riječima stručnjaka mrežne publikacije BelNovosti, kuharice Julije Arkhipove, oduzeti samo 5 minuta – ostalo će pećnica učiniti za vas. Ali prvo o svemu.
Dakle, piletinu izrezanu na komade treba isprati i potom prebaciti u čistu plastičnu vrećicu.
Ovdje također dodajte začine.
Možete koristiti sušeni češnjak, mješavinu paprika, kurkumu, koji će učiniti pticu mirisnom i zlatnom, ili možete koristiti svoje omiljene začine.
Da bi meso bilo još sočnije, dodajte malu količinu biljnog ulja bez mirisa.
Nakon toga pomiješajte sve sastojke izravno u vrećici.
Ostaje samo staviti piletinu na pergament i zamotati ga. Paket treba staviti na lim za pečenje i staviti peći u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva 30-35 minuta.
Kao rezultat, dobit ćete ukusnu piletinu koja se dobro slaže s apsolutno svim prilogom, kao i neuprljano posuđe koje samo treba obrisati vlažnom krpom.
Prethodno smo vam rekli što učiniti kako biste spriječili trganje palačinki.