Kako kuhati kotlete od štapića od rakova: iznenadite svoju obitelj – nikada niste probali takvo jelo

Štapiće od rakova uglavnom povezujemo s raznim predjelima ili salatama jer su za njih izuzetno prikladni.

Pritom malo tko zna da mogu postati dobro glavno jelo.

Kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti, dijeli tajnu kako napraviti kotlete od rakova.

Recept za zanimljivu poslasticu je:

Proizvodi koje trebate

– malo pakiranje štapića (100 grama);
– ista količina tvrdog sira;
– jaje;
– režanj češnjaka;
– krušne mrvice (koliko će biti potrebno);
– sol i papar (po vlastitom nahođenju);
– biljno ulje.

Metodologija

Za ovaj recept trebali biste koristiti smrznute, a ne ohlađene štapiće. Trebali biste početi kuhati odmah nakon kupnje. Prije svega štapićima skinite ambalažu i usitnite ih pomoću ribeža.

kotleti
Fotografija: © Belnovosti

Isto radimo i sa sirom i sjedinimo sastojke. Dodajte češnjak nasjeckan nožem, jaje, sol i papar te promiješajte.

Oblikujemo kotlete, paniramo ih i počnemo pržiti.

Takvo jelo još niste probali.

Prethodno smo govorili o tome kojim trikovima možete poboljšati okus kave.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki