Mnogi ljudi vole poslužiti kupus za stol, jer je ovo jelo zdravo i prilično dobro u smislu kulinarskih kvaliteta.
No, svatko nastoji težiti savršenstvu i oduševiti obitelj besprijekornom hranom.
Stoga je kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja izdanja mreže BelNovosti, otkrila 3 glavne tajne ukusnog pirjanog kupusa.
Što su oni?
Prethodno pripremanje kupusa
Malo ljudi zna da će kupus postati mekši i ukusniji ako ga pokušate pripremiti na poseban način. Ne morate raditi ništa komplicirano.
Preporuča se da povrće nakon sjeckanja jednostavno malo “zgnječite” s malo soli.
Pravilno koristite maslac
Mnogi ljudi znaju da se ovaj proizvod dodaje pirjanom kupusu. Međutim, ne znaju svi kako unijeti komponentu što je točnije moguće.
Da biste to učinili, morate dodati dodatni sastojak kada zasebno pržite mrkvu.
I kiselo i slatko
Možda zvuči malo originalno, ali u pirjani kupus morate uključiti i slatku i kiselu komponentu.
Stoga ne zaboravite na žlicu paste od rajčice i prstohvat šećera.
Ranije smo razgovarali o tome kako kuhati palačinke od krumpira bez brašna i kokošjih jaja.