Što kuhati od kineskog kupusa: izdašna i lagana salata s piletinom

Kupus salate se lako pripremaju, pogotovo kada je u pitanju kineski kupus. Ako u jelo dodate malo mesa, možete dobiti zadovoljavajući, lagan i zdrav zalogaj.

Razgovarajmo upravo o takvom jelu.

Stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti Yulia Arkhipova, kuharica i pekarka četvrte kategorije, ispričala je kako pripremiti pekinšku salatu s piletinom.

Potreban:

  • kupus,
  • konzervirani kukuruz,
  • pileći file,
  • jaja 3 kom,
  • majoneza.

Kako kuhati

1. Kuhajte pileća prsa dok ne budu kuhana, ohladite. Jaja tvrdo skuhati.

2. Kelj oprati i sitno nasjeckati pa ga u zdjeli za salatu pomiješati sa kukuruzom iz konzerve.

Salata
Fotografija: © Belnovosti

3. Kuhana jaja i filete narežite na kockice, stavite u zdjelu za salatu i začinite majonezom ili drugim umakom.

Promiješajte, po potrebi ohladite i poslužite. Dobar tek!

Ranije smo vam rekli zašto je ćevap ispao tvrd.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki