Kako pravilno kuhati kupus za kiflice: neka bude mekan za bolje kuhanje

Da bi kiflice bile ukusne potrebno je pravilno pripremiti listove kupusa.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo mrežne publikacije Belnovosti, kuharica i pekar četvrtog razreda, rekla je kako pravilno kuhati kupus za peciva.

Kako kuhati kupus za kiflice

Uzmite glavicu kupusa, izrežite peteljku, stavite je u veliku šerpu kipuće slane vode i kuhajte na laganoj vatri dok gornji listovi ne omekšaju.

Povremeno izvadimo gotove listove i nastavimo kuhati dok ne bude dovoljno listova.

Možete koristiti i mikrovalnu pećnicu. Uzmemo glavicu kupusa, izrežemo stabljiku, stavimo na tanjur, pokrijemo vrećicom i stavimo u mikrovalnu šest minuta na najveću snagu.

sarma
Fotografija: © Belnovosti

Zatim uklonite gornje listove i provjerite je li sredina čvrsta. Ako da, ponovite postupak.

Prethodno je stručnjak rekao što koristiti umjesto krušnih mrvica za pohanje kotleta.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki