Mnogi ljudi pržene krumpiriće smatraju idealnim jelom što se tiče okusa.
Doista, vrlo je teško raspravljati s ovim.
Međutim, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u internetskoj publikaciji BelNovosti, vjeruje da se jelo uvijek može pripremiti još ukusnije.
Što za to dodati krumpiru?
Salo
U tom će slučaju krumpir imati vrlo ugodan okus koji se ne može postići drugim prehrambenim proizvodima.
Komad svinjske masti treba otopiti zajedno s biljnim uljem u početnoj fazi kuhanja.
Maslac
Ova komponenta ima dva zadatka odjednom. Prije svega, krumpir će postati ukusniji i aromatičniji. A druga prednost maslaca je izgled luksuzne kore.
ružmarin
Ne samo meso i riba imaju koristi od uvođenja ove biljke. Krumpir će također postati aromatičniji i privlačniji.
Gotovo gotovim krumpirima doda se nekoliko grančica ružmarina i ostavi poklopljeno nekoliko minuta.
Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti kvalitetno prhko tijesto.