Koliko boršča trebate skuhati da biste postali rekorder: iznenadit ćete se

Teško je pronaći „rodnije“ jelo za bilo koju slavensku osobu od boršča.

Gotovo svi ga pripremaju, koristeći razne varijacije recepata i dodajući svoje inovacije.

Uobičajeno je da se boršč uvijek priprema u velikim količinama kako bi ga bilo dovoljno za sve članove obitelji za nekoliko dana. Činjenica je da nakon nekoliko dana ovo jelo (naravno, podložno pravilima skladištenja) postaje samo ukusnije i bogatije.

Međutim, malo je vjerojatno da je čak i najštedljivija domaćica sposobna pripremiti toliku količinu boršča da postavi rekord.

Koji je bio najimpresivniji rezultat?

Prije nekoliko godina profesionalni kuhar iz Rusije odlučio je postati rekorder zahvaljujući impresivnoj porciji boršča. Čovjek je uspio pripremiti više od 1100 litara juhe.

boršč
Fotografija: © Belnovosti

Značajno je da se sam kuhar u početku želio ograničiti na 700 litara, ali nešto nije išlo po planu.

Kuharica je potrošila ogromnu količinu hrane na tako impresivnu porciju juhe. Također se napominje da je stručnjak kao osnovu uzeo jedan od starih klasičnih recepata.

Ranije smo govorili o tome koliko glasno može predeti obična mačka.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki