Suhe smokve s maslinovim uljem obnovit će organizam za 40 dana

Riječ je o drevnom receptu koji se stoljećima koristi za liječenje cijelog organizma, jačanje tjelesnih i mentalnih sposobnosti te liječenje mnogih bolesti.

Ovaj lijek pomaže poboljšati probavu, izgubiti težinu i ukloniti toksine iz tijela. Bogata je kalcijem i kalijem koji jačaju srce i krvne žile. Pomaže u jačanju imunološkog sustava i ubrzava metaboličke procese.

Potrebni sastojci:

• 20 suhih smokava;

• maslinovo ulje.

Način pripreme i prijema. Svaku od 20 suhih smokava prerežite na pola i stavite u staklenku. Zatim dodajte maslinovo ulje tako da potpuno prekrije sušeno voće.

Smokve snižavaju krvni tlak i jačaju kosti

Ova staklenka treba stajati u hladnjaku 40 dana. Uzmite pola smokve i 1 žličicu maslinovog ulja u kojem su smokve stajale.

To se radi 5-10 minuta prije doručka.

Ljekovito djelovanje ovog ukusnog lijeka ne osjeti se odmah, ali je rezultat nakon nekog vremena fantastičan. Ovaj tretman možete raditi 2-3 puta godišnje.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki