Flemming dijeli velike vijesti

Fleming je u plamenu! Pjevačica niza hit za hitom i nastupila je dvaput u rasprodanom AFAS Liveu prošlog tjedna. A za sve obožavatelje koji su propustili ove velike nastupe, sada ima vrlo lijepe vijesti.

Udari stroj

Za Flemminga možemo reći da je pravi hit stroj. Pjevačica se probila tek prije dvije godine i od tada je neizostavan dio top lista. Da ima veliku bazu obožavatelja bilo je očito prošli tjedan kada je nastupio ni manje ni više nego dva puta u rasprodanom AFAS Liveu. Pjevač je priredio veliki show na velikoj pozornici s cool dekorom, laserima, vatrometom, konfetima i naravno svim svojim hitovima.

U klubove

Jeste li propustili predstavu u AFAS-u ili su vam samo nedostajale karte? Bez brige. Pjevačica je najavila novu klupsku turneju! “Nakon dva rasprodana AFAS-a prošlog vikenda, ponovno ćemo krenuti u klubove na proljeće”, piše Flemming na Instagramu. “Koga ću vidjeti? 💙”

Turneja počinje 24. veljače 2024. u TivoliVredenburgu u Utrechtu. Flemming će potom posjetiti Paard u Haagu 8. ožujka, Hedon u Zwolleu 16. ožujka, Poppodium 013 u Tilburgu 24. ožujka i Oosterpoort u Groningenu 30. ožujka. Pjevačica turneju završava 31. ožujka u Doornroosjeu u Nijmegenu. To znači da postoji predstava za sve u blizini. Kako zabavno!

Osvojena nagrada

Flemming naporno radi na cesti. Teško je zamisliti, ali s pjesmom se probio tek 2021. godine Amsterdam. Sada ga znamo i po hitovima kao npr Hipnoza, Automatski i paracetamol. Njegova karijera nedavno je okrunjena pravom MTV-jevom nagradom za najboljeg nizozemskog izvođača. Ovo je prvi put da je pjevačica iz Den Boscha osvojila MTV EMA. S tim je znao Kris Kross Amsterdam, S10, Zoe Tauran i Idaly Ostaviti iza.

Prodaja ulaznica za Flemmingovu klupsku turneju počinje ovog petka, 24. studenog u 10 sati.

Izvor: Instagram @flemming, Grazia arhiva | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki