Koji se kebab smatra najdužim na svijetu: njegova veličina je nevjerojatna

Sada je sezona roštilja počela aktivno: mnogi u slobodno vrijeme odlaze u prirodu ili na selo kako bi se razmazili luksuznim jelom od mesa.

Šiški kebab sa sigurnošću se može smatrati jednim od najpopularnijih jela.

S obzirom na to da je zbog prirodnih razloga u poslastici teško uživati ​​tijekom cijele godine, mnogi se jelom trude zadovoljiti tijekom ljeta i proljeća.

Stoga ne čudi da je netko u okviru ove teme htio postaviti svjetski rekord.

Koji ćevapi se mogu nazvati najdužim na svijetu?

Zanimljivo je da je postignuće iz Guinnessove knjige rekorda zabilježeno na području Kazahstana. Domaći su majstori uspjeli prezentirati više od 220 metara ćevapa.

šašlik
Fotografija: © Belnovosti

Napominje se da je nekoliko tisuća ljudi moglo uživati ​​u rezultatima rada.

Kao glavni sastojak korišten je pileći file. Za pripremu tako velikog volumena jela bilo je potrebno upotrijebiti više od 400 kilograma glavnog proizvoda.

Do sada nitko nije uspio oboriti stari rekord Singapura postavljen još 2007. godine. Tada su rekorderi pripremili oko 140 metara šiš ćevapa.

Ranije smo govorili o tome koliko zgibova desetogodišnje dijete može napraviti u minuti.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki