Čime posipati tjesteninu ako nema sira: neočekivani alternativni sastojak – ispast će vrlo ukusno

Makaroni sa sirom popularan su ručak.

Jelo je vrlo jednostavno za pripremu: kuhanu tjesteninu samo pospite naribanim sirom.

U isto vrijeme, hrana je prilično ukusna i zadovoljavajuća.

Ali što da učini gurman ako shvati da zbog nedostatka jednog važnog sastojka ne može pripremiti ni ovo jednostavno jelo?

Što učiniti u situaciji kada u hladnjaku nema sira?

tjestenina
Fotografija: © Belnovosti

Ispostavilo se da postoji izlaz. Tjesteninu možete posuti nečim drugim.

Neće ispasti ništa manje ukusno. Štoviše, jelo će biti neobično.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kulinarstva mrežne publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije, podijelila je neočekivanu kulinarsku ideju.

Što staviti na makarone umjesto sira

Provjerite sadržaj hladnjaka. Imaš li limun? Kakav rezultat!

Da, u početku se ideja može činiti čudnom: na prvi pogled tjestenina se ne kombinira s agrumima.

Zapravo, nastaje zanimljiva kombinacija okusa koju cijene mnogi istančani gurmani.

Pospite nasjeckanu koricu limuna po tjestenini i dobro promiješajte sadržaj zdjele.

Kiselost limuna, čudno, poboljšat će okus tjestenine. Jelo će postati originalno.

Osim toga, obrok će postati zdraviji: sadržaj kalorija bit će znatno niži od makarona i sira, osim toga, ručak će postati izvor velike količine vitamina i važnih mikroelemenata.

Prethodno su navedene 4 greške koje mogu pokvariti svaku juhu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki