Koje su žene u opasnosti da same dočekaju starost: ​​5 tipova – njima je teže pronaći srodnu dušu nego drugima

Neke žene riskiraju da ostanu same do kraja života.

Jeste li u “rizičnoj zoni” saznat ćete čitajući članak do kraja.

Žene od karijere

Ako je žena potpuno uronjena u svoje profesionalne aktivnosti, druga područja njezina života često pate od toga, uključujući i njezin osobni život. Osim što žena sama stavlja služenje profesiji na oltar, muškarcima je također teško slagati se s takvim predstavnicama lijepog spola, zbog čega šanse za pronalazak ljubavi postaju još manje.

ljubavnice

Često su žene dugo u vezi s oženjenim muškarcima – i tijekom tog razdoblja proganja ih nada da će jednog dana napustiti svoju zakonitu ženu i ostati s njom. U velikoj većini slučajeva takvi odnosi nemaju perspektivu.

Žrtve tiranske majke

Ako je majka imala traumatično iskustvo veze i autoritarno dodjeljuje isti model ponašanja svojoj kćeri („svi su muškarci šupci“, „bolje je biti sam, manje problema“ itd.), vjerojatnost da će potonja biti u mogućnosti poboljšati svoj osobni život gotovo je jednaka nuli – mržnja prema jačem spolu spriječit će vas da imate vezu.

Mlada žena
Fotografija: Pixabay

Ljubitelji slobode

O izgradnji odnosa da i ne govorimo, čak je i komunikacija s takvim damama teška. U pravilu su jake, neovisne i ne pristaju na kompromise, a veze podrazumijevaju ograničenja s kojima se takve žene ne pristaju pomiriti.

Grubo i kritički

Ako je žena uvijek nezadovoljna i puna pritužbi, teško da postoji netko tko želi s njom stvoriti par, jer svi se trudimo izbjegavati ljude koji u nama izazivaju negativne emocije.

Prethodno su BelNovosti napisale kako svom mužu reći uvredljive stvari, a da ga ne uvrijedite.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki