Što dodati kad kuhate krumpir kako biste poboljšali okus: ne znaju sve domaćice – jednostavne opcije

Mnogi vole kuhani krumpir kao glavni prilog, ali ne ispadne svaki put standardno i uzorno.

Ponekad jelo završi prilično osrednjeg okusa.

Da biste to izbjegli, prilikom kuhanja vrijedi koristiti posebne dodatke kako bi prilog ispao savršen, sigurna je kuharica Julija Arhipova, stručnjakinja za kuhanje i pripremu hrane u izdanju mreže BelNovosti.

Na koje suplemente treba obratiti pozornost?

Češnjak

Ne znaju svi da korištenje češnjaka pri kuhanju može značajno poboljšati okus krumpira. Bit će dovoljne dvije oguljene kriške srednje veličine.

Maslac

Ovaj proizvod ima dvije prednosti: ubrzava kuhanje i daje ugodan kremasti okus kuhanom krumpiru.

krumpir
Fotografija: © Belnovosti

Mrkva s lovorovim listom

Ova opcija je idealna za one koji vole ukusnije mrkve. Prvo morate dodati par listova lovora u tavu.

Također treba isjeckati jednu mrkvu na kolutiće i dodati je u tavu.

Ranije smo govorili o tome zašto iskusne domaćice dodaju šećer i maslac u mljevene kotlete.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki