Kako skuhati sočne i pahuljaste pileće kotlete: 3 trika – ne znaju svi za njih

Pileći kotleti imaju svoje nijanse tijekom procesa kuhanja, što će utjecati na okus i estetske kvalitete jela.

Stoga ih je potrebno pripremiti na određeni način.

Kulinarski stručnjak mrežne publikacije BelNovosti, kuharica Yulia Arkhipova, ističe tri glavne točke koje će vam omogućiti kuhanje pilećih kotleta iz snova.

Što su oni?

Prvo poradite na komadu fila

Da bi kotleti bili najukusniji, mekši i kvalitetni, prvo morate poraditi na pilećem fileu. Govorimo o pažljivoj obradi fileta skrivenog ispod filma kulinarskim čekićem.

Povrće

Neki ne uvode ništa osim svježeg luka, ali u ovom će slučaju kotleti ispasti vrlo osrednji. Bolje je poslužiti se trikom.

kotleti
Fotografija: © Belnovosti

Da biste to učinili, trebate uzeti luk i slatku papriku, nasjeckati ih, pržiti i dodati u mljeveno meso. Pileći kotleti će imati koristi od ovog pristupa.

Sir

Malo ljudi koristi i ovu tajnu, što je velika greška. Ali ovo je jednostavan i pristupačan način da kotlete učinite jednostavno savršenima.

Uzmite komad sira i usitnite ga pomoću ribeža. Jelo će ispasti nevjerojatno nježno i ukusno. Također, dodavanje sira pomoći će u postizanju savršene korice.

Ranije smo razgovarali o tome koje će komponente poboljšati okus milkshakea.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki