Koja će 2 prirodna gnojiva poboljšati okus jagoda: ne znaju svi ljetni stanovnici

Gnojiva igraju nevjerojatno važnu ulogu u razvoju biljaka: pomažu usjevima da budu jači, snažniji i otporniji.

Međutim, ne znaju svi da ponekad okus može ovisiti i o dodatku hranjivih tvari.

Na primjer, uz pomoć dva prirodna sastava možete značajno poboljšati okus jagoda, predlaže Anastasia Kovrizhnykh, stručnjak u internetskoj publikaciji BelNovosti, dizajner pejzaža i agronom.

O kojim suplementima govorimo?

Pepeo

Ovaj proizvod ne samo da će jagode učiniti ukusnijima, već će i općenito dobro utjecati na njihov razvoj. Proizvod se može koristiti na različite načine.

Na primjer, neki ljetni stanovnici jednostavno rasipaju pepeo pored grmova jagoda. Drugi pripremaju prehrambeni sastav. Da biste to učinili, najprije morate pomiješati 200 ml pepela s 4 čaše vruće vode.

jagoda
Fotografija: © Belnovosti

Nakon što se sredstvo otopi, može se uliti u kantu vode, tako da ukupno dobijemo 10 litara gnojiva. Ovaj sastav može biti alternativa za zalijevanje.

Kopriva

Ovaj proizvod također će pomoći da bobice postanu ukusnije i kvalitetnije. Morat ćete ubrati dovoljnu količinu koprive i staviti je u bilo koju posudu.

Zatim dodajte vodu i pričekajte tjedan i pol.

Zatim ćete morati razrijediti litru koncentrata s kantom vode.

Ranije smo razgovarali o tome kako hraniti luk za izvrsnu žetvu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki