Što dodati boršču da bude još bogatiji i sjajniji: imenovan je neočekivani sastojak

Nema sumnje da je boršč među mnogima jedno od najomiljenijih, a samim time i popularnih jela.

Pitate li se kako ovom jelu dati još bogatiji i zanimljiviji okus, pogledajte savjete stručnjakinje mrežnog izdanja BelNovosti, kuharice Julije Arkhipove – navela je neočekivane sastojke koji će boršč podići na novu razinu.

Curry

Iako mnogi curry povezuju s indijskom kuhinjom, on također može biti zanimljiv dodatak boršču.

Njegov svijetli i neobičan okus će dodati neočekivane naglaske tradicionalnom jelu, ali vrijedi zapamtiti da je curry najbolje koristiti u malim količinama zbog intenziteta okusa.

Khmeli-suneli

S druge strane, takav začin kao khmeli-suneli poznat nam je uglavnom iz kavkaske kuhinje. Opet opet. To ne znači da se ne može uspješno koristiti u pripremi boršča.

Boršč
Fotografija: © Belnovosti

Ova mješavina može juhi dati bogatiji i svjetliji okus, kao i ispuniti je jedinstvenom aromom.

Korijandar

Odlučite li se za boršč koristiti korijander, odaberite mljeveni oblik i dodajte ga 5 minuta prije nego što je jelo gotovo kako biste sačuvali aromu i okus.

Celer

Za razliku od gore navedenih opcija, celer se često može naći u receptima za boršč. Dodajte sitno nasjeckani celer u tavu zajedno s drugim povrćem za svjež, ukusan obrok.

Ranije smo vam rekli kako pravilno oprati bobice.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki