Kako napraviti kolače od sira bez brašna i pilećih proteina: jednostavan recept – mnogima će se svidjeti

Mnoge domaćice su sigurne da kolače od sira ne možete napraviti bez brašna.

Ovo je velika greška.

Naprotiv, brašno može značajno pokvariti kvalitetu kolača od sira, jer nećete postići svijetli okus skute, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u mrežnoj publikaciji BelNovosti u području kuhanja i kuhanja.

Kako pripremiti jelo bez pilećih proteina i brašna?

Prvi korak je odabir svježeg sira. Mora biti kvalitetan i dobrog okusa. Ako proizvod ima izrazitu kiselost, onda je bolje kuhati iz drugog.

Zatim ga počnemo gnječiti vilicom. Vrijedno je napomenuti da ni svježi sir ne smije biti mokar. Nakon toga preporuča se svježi sir staviti u stroj za mljevenje mesa. Ova će preporuka mnoge iznenaditi, no u ovom će slučaju tekstura kolača od sira biti čarobna.

syrniki
Fotografija: © Belnovosti

Dodajte potrebnu količinu šećera, mali prstohvat soli i po želji ekstrakt vanilije. Miješati. Zatim na svakih 300 grama svježeg sira dodajte malu žlicu griza.

Preostaje samo dodati kokošji žumanjak, izmiješati smjesu i krenuti s prženjem sirnica.

Ranije smo razgovarali o tome kako namastiti piletinu da dobije ukusnu koricu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki