Kako pripremiti gnojivo od pokošene trave: ne znaju svi ljetni stanovnici – provjereni recept

Mnogi ljetni stanovnici već su se uvjerili da prirodni sastavi pokazuju pristojnu razinu učinkovitosti kada je u pitanju briga o vrtnim krevetima.

Stoga, ako je moguće, možete koristiti upravo takve jednostavne i pristupačne metode.

Anastasia Kovrizhnykh, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, agronom i krajobrazni dizajner, savjetuje da obratite pozornost na običnu pokošenu travu.

Kako od njega napraviti gnojivo?

Važno je napomenuti da se ne morate ograničavati na volumen: odaberite bilo koju prikladnu posudu. Nakon toga prikupiti dovoljnu količinu pokošene trave i poslati je u pripremljenu posudu.

Trava bi trebala doseći vrh, ali nema potrebe zbijati i zbijati sadržaj.

trava
Fotografija: © Belnovosti

Nakon toga treba dodati vodu.

Zatim se poklopac koristi za zatvaranje posude. Gnojivo je najbolje pripremiti na toplim mjestima. Morate pričekati oko dva tjedna. Za to vrijeme sastav će imati vremena za pripremu.

Filtrirajte proizvod. Gnojivo se može koristiti u razrijeđenom obliku. A nakon sušenja, trava se može koristiti kao malč.

Ranije smo govorili o tome kako pobijediti lukovu muhu pomoću narodnih lijekova.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki