Koje rekorde Guinnessove knjige možete lako oboriti: ne morate se ni pripremati

Prava postignuća mogu se pronaći na stranicama Guinnessove knjige rekorda.

Ali postoje i oni koji se teško mogu nazvati rekordima. Vjerojatno ćete, ako želite, moći zauzeti i mjesto rekordera.

Rekord za najviše odjevenih majica u isto vrijeme

Upravo je to postignuće Ted Hastings postigao u Kanadi 2019. godine, kada je odjednom obukao 260 majica. Počeo je s majicom bez rukava u veličini M, a završio s proizvodom na kojem je na etiketi pisalo 20XL.

Inače, Ted se na ovakav očajnički korak odlučio s razlogom – čovjek je na ovaj način želio privući pozornost i prikupiti sredstva za izgradnju igrališta nedaleko od škole.

Šalice
Fotografija: © Belnovosti

Rekord za najduži zagrljaj

Također su 2019. Stephen Rattigan, Brian Cowley, Nick Kearney i Robert Twomey, sastajući se u Castlebaru u Irskoj, postavili rekord za najdulji zagrljaj.

Grupa od četiri muškarca grlila se 30 sati. Možeš li dulje?

32 u minuti – najveći broj jaja razbijenih unutar 60 sekundi

Ovaj rekord postavio je Ros McCurdy još 2011. godine. Ono što je vrijedno pažnje je da je muškarac jednom rukom razbio jaja. I, naravno, rekord se ne bi računao da je barem 1 komad ljuske ušao u posudu s bjelanjcima i žumanjcima. Srećom, sve je uspjelo.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki