Zašto ne možete obložiti balkon klapom: nitko to više ne radi

Budući da se mnogi stanovi ne mogu pohvaliti impresivnim dimenzijama, ne čudi što njihovi vlasnici nastoje maksimalno iskoristiti prostor koji im je na raspolaganju, pa tako i balkone.

Stručnjak internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino rado podržava takve težnje.

Doista, umjesto da od svog balkona napravite hrpu smeća, bolje ga pretvorite u garderobu, ured, igraonicu ili čak blagovaonicu.

Jedini uvjet: uređenje ove sobe treba pristupiti sa svom odgovornošću.

Dakle, ne biste trebali odabrati najjeftiniji materijal za ovu svrhu – na primjer, obloge.

Oblaganje
Fotografija: © Belnovosti

Nitko ne osporava da je tijekom godina uživao ogromnu popularnost zbog svojih kvaliteta kao što su otpornost na habanje, pristupačnost, jednostavnost ugradnje i dobra toplinska izolacija.

Ali moderni potrošač ima mnogo raznolikiji izbor završnih materijala, a među njima obloge izgledaju, blago rečeno, zastarjele.

Ovaj materijal najbolje se koristi za prigradsku gradnju, na primjer, ljetnu kuću.

Osim toga, s vremenom se ovaj materijal pogoršava – blijedi, postaje napuknut i postaje suh, pogotovo ako se balkon nalazi na sunčanoj strani zgrade.

Ranije smo vam rekli je li moguće koristiti crvenu i ljubičastu u interijeru.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki