3 kulinarska rekorda koja mnogi smatraju ludima: što nije u redu s njima

Ponekad ljude na postignuća pokreću trivijalne stvari: poput ukusne hrane i želje da postanu slavni.

Unatoč ovakvim “baznim” poticajima, oni ipak ne prolaze nezapaženo, pa ćemo vas danas upoznati s tri kulinarska rekorda iz Guinnessove knjige, koja se, najblaže rečeno, mogu nazvati čudnima.

Većina boca šampanjca otvorena u isto vrijeme

201. godine u Rio Grandeu u Brazilu održan je Festival šampanjca. Njegovi sudionici smatrali su ovaj trenutak prikladnim za postavljanje rekorda za najveći broj boca šampanjca otvorenih u isto vrijeme.

I uspjeli su – čepovi su odjednom izletjeli iz 196 boca.

Najbrži sendvič napravljen s nogama

Ovaj rekord pripada stanovniku Texasa Robu Williamsu, koji je uspio pripremiti sendvič za 1 minutu 57 sekundi koristeći samo svoje noge.

Hamburger
Fotografija: © Belnovosti

Muškarac je sve operacije, uključujući otvaranje paketa kruha, rezanje sira i stavljanje ostalih sastojaka na kruh, izvodio donjim udovima – unatoč činjenici da su mu gornji udovi bili u savršenom redu.

Većina boca piva otvara se zubima

Murali KC, koji živi u Indiji, vjerojatno je u svađi sa zubarima – teško je zamisliti da su njegovi zubi u redu nakon što ih koristi kao otvarač za boce piva.

Postavio je rekord otvorivši 68 boca u minuti.

Prethodno smo govorili o mački Sophie, koja je uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki