Kako izgleda nasilna žena: slika koja plaši muškarce

Naslovi tematskih rubrika puni su izvještaja o žrtvama muških zlostavljača, ali to nije razlog za pretpostavku da žene nisu svjesne takvog ponašanja.

Zlostavljanje žena je prilično česta pojava, a slika takve žene iskreno plaši muškarca.

Stručnjaci su naveli glavne oblike zlostavljanja od strane slabe žene.

Kako se manifestira

1. Najčešće se radi o psihičkom utjecaju na čovjeka s ciljem njegovog suzbijanja i kontrole njegovog ponašanja. Može biti popraćeno upotrebom fraza koje vrijeđaju i degradiraju muško dostojanstvo.

U takvim slučajevima dame vole razjasniti odakle gospodinu rastu ruke. ili otvoreno izjaviti da od muškarca u kući nema nikakve koristi.

Žena
Fotografija: Pixabay

2. Dame ne propuštaju priliku predbaciti muškarcu bilo kakvu grešku kako bi izazvale osjećaj krivnje. Često dodaju “Upropastio si mi cijeli život” ili uništio moju mladost.

3. Sljedeća ženska tehnika zabranjena u zdravim vezama je devalvacija. Istine radi, treba napomenuti da mu zlostavljači pribjegavaju bez obzira na spol.

Ili je suprotna opcija pretjerana zaštita, kada je žena sumnjičava prema muževljevim prijateljima, nazivajući ih “pijanicama” i drugim uvredljivim riječima.

4. Još jedan znak ženskog zlostavljanja su takozvane emocionalne ljuljačke. Kad žena prvo štuje svog muža, a onda tvrdi da se na njega nema mjesta staviti biljege.

5. Nasilne žene također vole ucjenjivati ​​muškarce. Nakon što su se uvrijedili, prestaju komunicirati, kuhati i na druge načine izražavati nezadovoljstvo.

Ali što je najvažnije, u bilo kojem od gore navedenih slučajeva, u razumijevanju same žene, muškarac je lišen prava da se ponaša kao zrcalo, to jest da bude uvrijeđen ili da na drugi način pokaže svoj odlučni protest.

Prethodno smo razgovarali o tome što muškarcima nedostaje u braku.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki