Neobičan način kuhanja kajgane: mala tajna koja čini jednostavno jelo ukusnijim od pizze

Kajgana je standardni doručak. Mnogi ljudi jedu ovo jelo gotovo svako jutro.

Vjerojatno je velikom broju gurmana ovo jelo dosadilo.

Jeste li jedan od ovih ljubitelja hrane? Onda razmislite o novoj opciji doručka!

Opet govorimo o kajgani. Ali samo o ažuriranom.

Ispostavilo se da postoji jedan mali trik koji dosadan doručak pretvara u kulinarsko remek-djelo.

pečena jaja
Fotografija: © Belnovosti

Stručnjakinja u području kulinarstva mrežne publikacije Belnovosti, kuharica, pekarka četvrte kategorije, Yulia Arkhipova, govorila je o aditivu koji čini kajganu ukusnijom od pizze.

O kojem tajnom sastojku govorimo?

Govorimo o grizu. Zahvaljujući njemu, kajgana postaje prozračnija i zadovoljavajuća.

Osim toga, jelo se pretvara u bazu za brzu pizzu. Na dobiveni “krug” dovoljno je staviti svoj omiljeni nadjev.

Neobičan recept za kajganu

Za dva sirova jaja treba biti 50 grama griza.

Dobivenu masu treba posoliti, popapriti i dobro umutiti.

Izaći će smjesa koju je potrebno uliti u zagrijanu tavu.

A onda morate položiti punjenje. Najčešće korišteni komadi su komadići kobasice, “šnite” rajčice i ribani sir. Ali možete staviti nešto drugo.

“Pizzu s kajganom” treba kuhati na laganoj vatri sa zatvorenim poklopcem. Vrijeme kuhanja je tri minute.

Krajnji rezultat je vrlo ukusan i zadovoljavajući doručak.

Prije su gurmanima rekli kako kuhati pržene krafne s kiselim vrhnjem: jelo je prozračno i aromatično.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki