Kako izaći iz prijateljske zone: 5 savjeta koji će vam pomoći da pokažete da možete biti više od samo dobrog prijatelja

Ako ste odlučili izaći iz prijateljske zone, morate pokazati drugu stranu sebe.

Vaš cilj je jasno dati do znanja da niste samo dobar prijatelj, već i idealna srodna duša.

1. Pobrinite se da vaša prisutnost u osobnom prostoru voljene osobe ne uzrokuje nelagodu.

Ako on ili ona pozitivno reagira na vaše zagrljaje i dodire, to znači da vas osoba već podsvjesno prihvaća i vjeruje vam, što je veliki plus.

2. Promijenite svoje ponašanje: običnu prijateljsku šetnju pretvorite u romantičnu posjetom omiljenom kinu ili kafiću, prošećite do mjesta vezanih uz povijest vašeg poznanstva. Ovo će naglasiti važnost vašeg odnosa, njegovu povijest i tradiciju uspostavljenu između vas.

Par
Fotografija: © Belnovosti

3. Radite na svojoj transformaciji, ali nemojte sebe “slomiti” kako biste postali ideal za svoju voljenu osobu. Morate biti samodostatna osoba, razvijati i poboljšavati svoje pozitivne kvalitete.

4. Ako gore opisani koraci ne donesu očekivani rezultat, priznajte svoje osjećaje. Vjerojatno i vaša simpatija doživljava slične osjećaje, ali se boji to priznati.

5. Ako vam ne uzvrate osjećaje, nemojte očajavati. Pokušajte razumjeti osobu, nastavite komunicirati i ne namećite svoje osjećaje.

Prethodno smo naveli 5 znakova da je muškarac prestao voljeti ženu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki